Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Halo - nowy.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ten. Są jakieś darmowe znaczy sposoby na darmową premkę? Są jakieś tutoriale na temat tej gry? Bo bym pograł ale mało wiem :/

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Gra to typowe zarządzanie wioską. Polecam włączyć samouczek i łatwo się nauczysz ;) Darmowa premka? Zobacz sb na podklejone tematy w dziale, tam jest wszystko wytłumaczone. Powiem Ci jednak kilka rzeczy:

1. Wojsko to podstawa, zaczynając rozbuduj sobie eko(drwal, cegielnia, huta) by mieć dużo surowców.

2. Mając dużo surowców najmujesz duże wojsko, rozbudowywujesz się.

3. Reszty szukaj w supporcie ;)

Opublikowano

Trudno jest wytłumaczyc tą gre.

Ale jak masz jakieś pytania to mozesz mnie zapytac.

Wejdz na plemiona->premium->zakup->zarob swoje pp.

Ale ja twgo nie polecam. W plemieniu można znaleźć osoby które sprzedają 200pp-10zl.

1337113491-U379973.png

Opublikowano

To ten. Są jakieś darmowe znaczy sposoby na darmową premkę? Są jakieś tutoriale na temat tej gry? Bo bym pograł ale mało wiem :/

Zagraj na 73s. Podaj mi nick jaki będziesz miał. Zaproszę Cię do plemienia i poprowadzę podczas gry. Szybko załapiesz ;)

Już grupkę zgranych i dobrych osób mam, a że są wolne miejsca to czemu nie? ;)

Opublikowano

@up

Ja tam będę grał na pl72 ;)

Jest sposób na darmową premkę po prostu wbijasz 500 punktów i możesz wtedy aktywować premium na 7 dni gratis ;) następny próg to 15000 pkt bodajże.

Ale można też kupić punkty premium :) sam znam parę osób które sprzedają 9zł --> 200 pp :) tylko nie kupuj na allegro bo będziesz miał pp na minus i napiszę Ci że zdobyłeś je w nielegalny sposób.

Opublikowano

Ja tam bez problemu kupuję za 46 zł sms i mam 460 PP :)

Albo jak kuzyn kupuje to za 20zł mam 400, i starcza na 2 miechy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...